ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση εως τις 26 Ιουνίου για ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Μεγαρέων

Παράταση εως τις 26 Ιουνίου για ρύθμιση οφειλών στο Δήμο ΜεγαρέωνΜε νέα απόφαση  του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, παρατείνεται η προθεσμία για ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Μεγαρέων μέχρι τις 26 Ιουνίου 2015.

Στη ρύθμιση αυτή υπάγεται το σύνολο των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί μέχρι τις 26 Μαϊου 2015, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το Ν 1337/1983.

Οι οφειλές  δύνανται να καταβληθούν ΕΦΑΠΑΞ με ΠΛΗΡΗ απαλλαγή προσαυξήσεων και τόκων ή σε μηνιαίες δόσεις  με απαλλαγή  κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν. Το ελάχιστο ποσό της μηνιαίας δόσης της Ρύθμισης είναι  (20) Ευρώ.

Παράταση εως τις 26 Ιουνίου για ρύθμιση οφειλών στο Δήμο ΜεγαρέωνΌπως υπενθυμίζεται από τον Αρμόδιο για τα οικονομικά του Δήμου, Αντιδήμαρχο κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη, « η  συγκεκριμένη Ρύθμιση προβλέπει σπουδαία ευεργετήματα και οφέλη προς τους δημότες ( απαλλαγή προσαυξήσεων, 100 δόσεις, ελάχιστη καταβολή 20 Ευρώ  και  χορήγηση Ταμειακής Ενημερότητας ».

 

Είναι η τελευταία ευκαιρία που παρέχεται προς τους πολίτες για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

 

Στο Δήμο Μεγαρέων ήδη λειτουργεί το Γραφείο Πληροφόρησης των ενδιαφερομένων (αρμόδια Υπάλληλος κα Φωτεινή Λουκά Τηλ. 22960 81909.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ