ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας

Παρατείνεται μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο πρόγραμμα της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε την Παρασκευή από τη Βουλή.

Η παράταση δόθηκε προκειμένου οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες να α εκτιμήσουν τις ανάγκες των υπηρεσιών τους

Η παράταση δόθηκε αφενός, προκειμένου οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες να έχουν τα χρονικά περιθώρια για να εκτιμήσουν τις ανάγκες των υπηρεσιών τους και να αποφασίσουν για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων των ενδιαφερομένων και αφετέρου για να επιτευχθεί ο στόχος των 3.000 μετακινήσεων. Πρόκειται για την τρίτη παράταση και στόχος, όπως προβλέπει η συμφωνία με την τρόικα, είναι με μετακινηθούν συνολικά 3.000 υπάλληλοι. Με τη δεύτερη παράταση που έληξε στις 29 Αυγούστου δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της μετακίνησης 2.000 υπαλλήλων, ώστε μαζί με τους 980 της πρώτης φάσης του προγράμματος να συμπληρωθεί ο αριθμός των 3.000 μεταθέσεων. Το υπουργείο Εσωτερικών με παλαιότερη ανακοίνωση δημοσίευσε 4.040 θέσεις στις οποίες μπορούν να μετακινηθούν υπάλληλοι.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ