ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία, κατόπιν ελέγχων, σε Κορωπί και Ασπρόπυργο

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης ΤροχαίαςΑττικής, για τη διασφάλιση αυξημένου επιπέδου οδικής ασφάλειας, κατά τη μεταφορά μαθητών από και προς σχολικά συγκροτήματα, πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή τουΛεκανοπεδίου Αττικής.

Κατά τη την διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν -303- λεωφο- ρεία μεταφοράς μαθητών, βεβαιώθηκαν -42- παραβάσεις και επιπλέον συνελήφθησαν δύο (2) οδηγοί Ι.Χ.Ε. αυτ/των τύπου VAN , για υποκλοπή μεταφορικού έργου, διότι μετέφεραν μαθη- τές από και προς σχολικά συγκροτήματα στις περιοχές των Δήμων Κρωπίας καιΑσπροπύργου, ενώτοσυγκεκριμένο μεταφορικό έργο είχε ανατεθεί σε άλλο μεταφορέα.

Αναλυτικότερα, ως προς τις παραβάσεις, βεβαιώθηκαν: 10 για παραβίαση της νομοθεσίας περί τοποθέτησης και λειτουργίας ταχογράφου, 5 για μη χρήση-έλλειψη ζωνών ασφαλείας, 3 για φθαρμένα ελαστικά, 2 για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, 22 για λοιπές διατάξεις της τροχαίας νομοθεσίας.

Οι ανωτέρω συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κώνΑθηνών, ενώ επίσης εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη των ιδιοκτητών των εν λόγω οχημάτων.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.Δ.Ο.Ε., Περιφέρεια) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ