ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραδόθηκε η μελέτη «Αποκατάσταση και ανάδειξη του Τελεστηρίου Ελευσίνας»

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» παρέλαβε τη μελέτη του έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη του Τελεστηρίου της Ελευσίνας», προκειμένου εν συνεχεία να την προωθήσει προς έγκριση στα αρμόδια όργανα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τη μελέτη είχε αναθέσει το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στην αρχιτέκτονα – μηχανικό, κα Ελένη -Άννα Χλέπα. Το ποσό για την αμοιβή του μελετητή, ύψους 20.000 ευρώ διαθέτει μέσω χορηγίας η Εταιρεία “Ελληνικά Πετρέλαια”.

Αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση αρχιτεκ- τονικής μελέτης αποκατάστασης και ανάδειξης του Τελεστηρίου (σε επίπεδο οριστικής μελέτης).

Υπενθυμίζουμε ότι για το έργο «Προκαταρτικές εργασίες, τεκμηρίωση και ανάδειξη του Τελεστηρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας» η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής διέθεσε μέσω προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης χρηματοδότηση, ύψους 100.000 ευρώ, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ