ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσίαση του προγράμματος Αισχύλεια 2015

paroysiasi_aischylia_2015_ianos_3Τα Αισχύλεια 2015 παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Αθήνας, την Τετάρτη 8 Ιουλίου σε αίθουσα του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ. Την παρουσίαση των Αισχυλείων έκαναν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γαβριήλ Καμπάνης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, η Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ Μαρία Βασιλείου, ο Γιώργος Σκιάνης υπεύθυνος των εικαστικών εκδηλώσεων, η Κέλλυ Διαπούλη εκ μέρους της Επιτροπής Eleusis 21 και ο Σπύρος Μερκούρης φίλος της Ελευσίνας και ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας της πόλης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
Η αρχαία ιστορία, ο μεγάλος τραγικός ποιητής Αισχύλος, η σύγχρονη βιομηχανική ιστορία με τα ανενεργά κτίρια που άφησε στο πέρασμά της, η συμπλήρωση 40 χρόνων των Αισχυλείων και η ποιότητά τους, η σύγχρονη πόλη, η συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, η ποιότητα είναι τα κύρια ατού της Ελευσίνας που πρόβαλλαν οι ομιλητές τόσο για την επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων όσο και για την με αξιώσεις υποψηφιότητα για το 2021.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ