ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Παρουσίαση του τουριστικού πλούτου της Δυτικής Αττικής

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής και Προέδρου της Διατομεακής Επιτροπής Παρακολούθησης Τουριστικών θεμάτων στην Δυτική Αττική κ. Βασιλείου Γιάννη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), με αντικείμενο την προβολή της Δυτικής Αττικής ως τουριστικό προορισμό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Η έναρξη της συνάντησης έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Παλαιού Ελαιουργείου και ακολούθησε ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

Μετά το καλωσόρισμα και τον σύντομο χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, τον λόγο έλαβε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κα Δημοπούλου Ελένη και παρουσίασε την γενικότερη πολιτική που προωθεί η Περιφέρεια Αττικής για την ανάπτυξη του τουρισμού, στην συνέχεια η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, κα Βάβουλα Αριστέα, παρουσίασε τον τουριστικό πλούτο της περιοχής με έντονες αναφορές τόσο στους θρησκευτικούς, όσο και στους πολιτιστικούς θησαυρούς που υπάρχουν. Κατόπιν οι κ. Καμπάνης Γαβριήλ και Καλέσης Κων/νος μίλησαν εκ μέρους του Φορέα της υποψηφιότητας της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το έτος 2021 (ELEUSIS21), ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πορεία της υποψηφιότητας της πόλης και παρουσίασαν τις δυνατότητες της Ελευσίνας να επιλεγεί στις 11 Νοεμβρίου Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν, ο κ Αγγελόπουλος Θεόδωρος, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού, ο κ Φαρμάκης Ταξιάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, η κα Παππά Γιώτα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, ο κ Τσουκαλάς Γεώργιος, Δήμαρχος Ελευσίνας, ο κ Μπουραντάς Μελέτιος, Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, η κα Βασιλείου Μαρία, Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Ελευσίνας και λοιποί συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ