ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Πατούλης: Η κα. Δούρου να δώσει εξηγήσεις για την καθυστέρηση στο σύνολο του οδικού έργου Ελευσίνα -Υλίκη

«Ο θεσμικός ρόλος της κας Δούρου την υποχρεώνει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες της Αττικής μεταξύ άλλων και για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί τα 4,5 αυτά χρόνια, το σύνολο του οδικού έργου Ελευσίνα – Υλίκη (όπως η ίδια παραδέχθηκε στην ανακοίνωσή της, αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση του τμήματος από το 17ο ως το 43ο χιλιόμετρο)» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

«Αντί όμως για εξηγήσεις, επιτίθεται με δημόσια ανακοίνωσή της στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί συμπεριέλαβε στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του, την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου. Η απερχόμενη περιφερειάρχης λειτουργεί για μια ακόμη φορά ως κομματικό φερέφωνο, κι όχι ως περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Αττικής. Στην Αττική αξίζει μια νέα αρχή. Μια νέα, ικανή κι αποτελεσματική διοίκηση, που θα υλοποιήσει τα έργα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας , καλύτερη. Χρειάζεται μια νέα Διοίκηση που θα μπορεί να κάνει έργο.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ