ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Γ. Κουμουτσάκου σε Ελευσίνα και Μέγαρα

Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η άναρχη βιομηχανική ανάπτυξη και το αποχετευτικό πρόβλημα, ζητήματα που χρήζουν εγρήγορσης και –επιτέλους- άμεσης αντιμετώπισης από την Περιφέρεια Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος με πλήθος κατοίκων της Ελευσίνας.

Ο κ.Γ.Κουμουτσάκος επισκέφθηκε προχθες την περιοχή με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και παραβρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου. Νωρίτερα, παρακολούθησε το παραδοσιακό έθιμο του «Χορού της Τράτας» στην πλατεία του Αγ. Ιωάννη Γαλιλαίου στα Μέγαρα, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Τρίτη του Πάσχα. Εκεί ενημερώθηκε σχετικά με την ανάγκη επενδύσεων σε έργα που προάγουν την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, με προτεραιότητα στο παραλιακό μέτωπο και στο εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ