ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Περισσότερες κυψέλες αναψυχής δημιουργεί η δημοτική αρχή Ασπροπύργου

Δρομολογήθηκε και υλοποιείται ήδη στον Ασπρόπυργο ευρύ πρόγραμμα ανακατασκευής και ανάπλασης των χώρων αναψυχής και συνάθροισης, σε όλο τον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν διάφορες εργασίες, όπως ελαιοχρωματισμοί, συντήρηση κατασκευών, τοποθέτηση νέων παιχνιδοκατασκευών, τοποθέτηση ειδικών δαπέδων ασφαλείας, σε Πλατείες και Παιδικές Χαρές, στις Περιοχές Θερμοκήπια, Τρύπα Αλεπούς, Κάτω Φούσα, Ρουπάκι, Γκορυτσά, Κόκκινη Εκκλησία και στο κέντρο του Ασπρόπυργου.
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ολοκληρώθηκαν τα κατάλληλα έργα προκειμένου να διευκολυνθεί η βατότητα της πλατείας Πρίφτη, στην περιοχή Ψάρι αλλά και να γίνει πιο ευχάριστη και ασφαλής η κίνηση και η παραμονή των επισκεπτών, με τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου σε διαζώματα και διαδρόμους γύρω από το χώρο της πλατείας.

Οι συντονισμένες ενέργειες των Συνεργείων του Δήμου Ασπροπύργου έφεραν ως αποτέλεσμα, όλες οι προαναφερθείσες Πλατείες και Παιδικές Χαρές να μεταμορφωθούν σε γεμάτες δραστηριότητα κυψέλες αναψυχής που είναι συνάμα και επικοινωνίας, ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos
4 years ago

Μπράβο Δήμαρχε για τις πρωτοβουλίες σου!!!

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ