ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Περιφέρεια Αττικής: Παράδοση 35 οχημάτων στην Πυροσβεστική

Πυροσβεστικά οχήματα βαρέως τύπου στην 1η ΕΜΑΚ Ασπροπύργου

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά , του αντιπεριφερειαρχη Δυτικης Αττικης Λευτέρη Κοσμόπουλου, του Δημάρχου Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέδωσε στην 1η ΕΜΑΚ Ασπροπύργου πυροσβεστικά οχήματα βαρέως τύπου και εξοπλισμό στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού για την αντιπυρική περίοδο.

«Η πολιτική υπευθυνότητα στη πράξη με την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος που αποτελεί την αιχμή του δόρατος απέναντι σε κάθε είδους κατάσταση κρίσης στο περιβάλλον , στον βιομηχανικό ιστό , στα καιρικά φαινόμενα στις διάφορες εκφάνσεις της ζωής» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου

Περιφέρεια Αττικής: Παράδοση 35 οχημάτων στην Πυροσβεστική

Περιφέρεια Αττικής: Παράδοση 35 οχημάτων στην Πυροσβεστική

Τόσο ο Υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης, όσο και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Σ. Κολοκούρης ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τα στελέχη της Περιφέρειας τα οποία συνέβαλλαν στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την παράδοση των οχημάτων. Όπως επισήμαναν ο στόλος που παραλαμβάνουν θα συμβάλει έμπρακτα στην καλύτερη προστασία των πολιτών και στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και των έντονων καιρικών φαινομένων.  Στη συνέχεια παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στον κ. Πατούλη εκφράζοντας έτσι τις ευχαριστίες τους στην Περιφέρεια.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε: «Ενισχύουμε το στόλο της πυροσβεστικής με κεντρικό στόχο μας την προστασία των πολιτών, του φυσικού περιβάλλοντος και την αποτελεσματικότερη πρόληψη των πυρκαγιών. Για την Περιφέρεια Αττικής η καλύτερη θωράκιση των συστημάτων πρόληψης αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Τα 35 οχήματα διαφόρων τύπων που χρηματοδοτήθηκαν από το ΠΕΠ Αττικής και παραδόθηκαν σήμερα στην Πυροσβεστική αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη. Το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής συνεπής στην προσπάθεια ενίσχυσης των σωμάτων ασφαλείας θα  είναι έτοιμη να αποδώσει ανάλογο εξοπλισμό οχημάτων και στην Ελληνική Αστυνομία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κεντρική Διοίκηση  για να συμβάλλουμε στην καλύτερη προστασία των πολιτών. Προχωράμε για μια άλλη Αττική».
Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν: ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, ο Yφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Ν. Μελετίου, ο Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας  Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥ∆ΕΠ) της Περιφέρειας Αττικής  Δ. Δρόσης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Σ. Κολοκούρης, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος Ι. Κλεφτοσπύρος, ο Επιτελάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος Α. Ράπανος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Επιχειρήσεων Υποστράτηγος Π.Σ. Γ. Πουρναράς, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής με έδρα την Αθήνα Υποστράτηγος Π.Σ. Χρήστος Λάμπρης και πλήθος πυροσβεστικών υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ