ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πικραμμένος: Ανυπόστατα ψεύδη, δεν δώσαμε χρήματα σε φαρμακευτικές

Για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής για το θέμα της Νοvartis. Αμφισβήτησε την μαρτυρία Κελέση και υπογράμμισε ότι επί πρωθυπουργίας του δεν υπήρξε καμία χρηματική καταβολή σε φαρμακευτική εταιρία.

Ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός δήλωσε εξοργισμένος για το γεγονός ότι σπιλώνεται η προσωπικότητά του. Όπως τόνισε, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στη Δικαιοσύνη επί 40 χρόνια και από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ακόμη.

Έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, απευθύνθηκε προς το Σώμα και αναρωτήθηκε εάν έχει ακουστεί κάποιος υπαινιγμός εις βάρος του επί τόσα χρόνια, για να εισπράξει χειροκρότημα από τους βουλευτές.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος έκανε λόγο για μυθιστορηματικές κατηγορίες και επισήμανε ότι το διάστημα που ήταν υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν καταβλήθηκαν χρήματα ούτε στην εν λόγω εταιρία, ούτε σε άλλη φαρμακευτική εταιρία. Χρήματα δόθηκαν μόνο στον ΕΟΠΥΥ και στα νοσοκομεία, σημείωσε.

«Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου, κρατήσαμε την χώρα όρθια» τόνισε για το διάστημα της θητείας του το 2012.

Ο κ. Πικραμμένος υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση της Novartis και πως από την μαρτυρία Κελέση θίγεται η τιμή και η υπόληψή του για λόγους που δυσκολεύεται να κατανοήσει. Ζήτησε, τέλος, την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ