ΤΟΠΙΚΑ

Πλήρης κάλυψη των κενών στα σχολεία του δήµου Αχαρνών

Την πλήρη κάλυψη των κενών που παρουσιάζουν τα σχολεία του ∆ήµου, ανακοίνωσε ο ∆ήµος Αχαρνών ως αποτέλεσµα, όπως επισηµαίνεται της συνάντησης που είχε ο αντιδήµαρχος Παιδείας Μιχάλης Βρεττός µε τον Υπουργό για το θέµα της πλήρωσης των κενών των δασκάλων στα σχολεία πρωτοβάθµιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης.  Σύµφωνα µε την ανκοίνωση του ∆ήµου Αχαρνών, µέχρι αύριο (σ. σ. σήµερα) θα έχει ολοκληρωθεί η κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών στα σχολεία της περιοχής.

Την ικανοποίηση του΄εξέφρασε ο βουλευτής της ∆ΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόµου

Εν τω µεταξύ ο βουλευτής Αττικής της ∆ηµοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόµου, εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καλυφθούν άµεσα τα κενά του ∆ήµου Αχαρνών σε δασκάλους που υπήρχαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς.  Όπως, αναφέρεται από τον κ. Οικονόµου µετά από πιέσεις, το Υπουργείο προχώρησε στην άµεση τοποθέτηση 5 νηπιαγωγών, 5 δασκάλων και 6 καθηγητών λοιπών ειδικοτήτων στα σχολεία της περιοχής. «Η θετική αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ότι µπορούν να υπάρξουν λύσεις όταν τα αιτήµατα είναι δίκαια, υπάρχει δηµιουργική συνεργασία και διάθεση επίλυσης των προβληµάτων.  Οι λύσεις θα βρεθούν εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που είναι παρόντες στα προβλήµατα και έχουν διάθε- ση να παρέµβουν. ∆υστυχώς εξακολουθούµε σε αυτή τη χώρα να αγωνιζόµαστε για τα αυτονόητα», επισηµαίνει ο βουλευτής της ∆ΗΜΑΡ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!