ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΒΙΝΤΕΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Δημοφιλές

Πλοία «φαντάσματα» στον Ασπρόπυργο (video)

Έχει ήδη διαπιστωθεί από στελέχη του λιμεναρχείου Ελευσίνας θαλάσσια ρύπανση από ελαφρά πετρελαιοειδή

Στον πυθμένα της θάλασσας έχει επικαθήσει το φορτηγό αμμοληπτικό πλοίο «Ελέφαντας» στον όρμο Ασπροπύργου, ανατολικά της προβλήτας της Χαλυβουργικής, όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστη αιτία παρουσίασε εισροή υδάτων τον περσινό Σεπτέμβριο.

Το μεγαλύτερο μέρος της πλώρης, της πρύμνης και του κυρίου καταστρώματος του πλοίου καλύφθηκε από νερό. Περιμετρικά του φορτηγού πλοίου έχει ήδη διαπιστωθεί από στελέχη του λιμεναρχείου Ελευσίνας θαλάσσια ρύπανση από ελαφρά πετρελαιοειδή χρώματος πράσινου και εκτάσεως περίπου είκοσι τετραγωνικών μέτρων.

Το πρόβλημα παραμένει

Σημειώνουμε εδώ οτι – εδώ και καιρό – απο την Κυβέρνηση σχεδιάζεται η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στους Δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου. Αν δεν λυθούν τέτοιου είδους προβλήματα που αφορούν τα μισοβυθισμένα πλοία και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον απο αυτά, επι της ουσίας οι δήμοι θα επωμιστούν ενα τεράστιο οικολογικό πρόβλημα.


Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε απο τη DRONE.A.S

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!