ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Στο Θριάσιο ο πρώην διοικητής με τα πλαστά πτυχία

Στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Θριάσιου Νοσοκομείου βρίσκεται πλέον ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), που κάνει λόγο για ασπίδα προστασίας από τον Π. Πολάκη.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι το γραφείο στο οποίο βρίσκεται ο πρώην διοικητής έχει στόχο να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των πολιτών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, ενώ υπάγεται απευθείας στον διοικητή του Νοσοκομείου.

«Άλλοι υγειονομικοί υπάλληλοι με πλαστά πτυχία κατώτερων κατηγοριών οδηγήθηκαν στη φυλακή ή διώκονται για κακουργήματα. Για τον πρώην Διοικητή “ούτε γάτα ούτε ζημιά”», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, προσθέτοντας ότι υπηρεσιακά στελέχη Νοσοκομείων με μικρότερα παραπτώματα από τον πρώην διοικητή, τίθενται σε αργία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

Έβαλαν τον «λύκο να φυλάει τα πρόβατα»

«Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας εργάζεται τώρα στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου

Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία και την σκανδαλώδη ανάθεση του κυλικείου τώρα που αποκαταστάθηκε η υγεία του, επέστρεψε και εργάζεται κανονικά στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο στο Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.
Το εν λόγω γραφείο συστήθηκε με το ν. 4368/2016 για να εξασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Διευθετεί υποθέσεις που απορρέουν από την άσκηση του δικαιώματος του πολίτη για την υγεία του, αποσκοπώντας στην εξομάλυνση και εξάλειψη δυσλειτουργιών που παρεμποδίζουν την εξυπηρέτησή του, κατ’ επέκταση και το έργο των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα με απώτερο σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Το γραφείο υπάγεται απ’ ευθείας στον Διοικητή.

Άλλοι υγειονομικοί υπάλληλοι με πλαστά πτυχία κατώτερων κατηγοριών οδηγήθηκαν στη φυλακή ή διώκονται για κακουργήματα. Για το πρώην Διοικητή «ούτε γάτα ούτε ζημιά».

Υπηρεσιακά στελέχη Νοσοκομείων που υποπίπτουν σε παραπτώματα διαπιστωμένα από το ΣΕΥΠ πολύ μικρότερης ευθύνης από τον πρώην Διοικητή της Νίκαιας (πλαστά πτυχία, υπόθεση κυλικείου) με βάση το ν. 4325/2015 με απόφαση Διοικητή τίθενται σε αργία.

Ομπρέλα προστασίας από Πολάκη. Περιμένουν υποτίθεται να συνεδριάσουν τα Πειθαρχικά Όργανα όταν και όποτε συσταθούν. Περιμένουν να ξεχασθεί η υπόθεση».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ