ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Πολυπληθής συγκέντρωση του Αργύρη Οικονόμου στο Καλυμπάκι

«Το Καλυμπάκι μέσα από την ένταξη στο σχέδιο της πόλης, το παραλιακό μέτωπο, μπορεί να διεκδικηθεί και να αποτελέσει πόλο έλξης ‘»

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην ομιλία του Αργύρη Οικονόμου και του Συνδυασμού Συμφωνία Πολιτών στο Καλυμπάκι, την περασμένη Παρασκευή 3 Μαΐου.

Στην εκδήλωση μίλησαν, ο υποψήφιος Δήμαρχος και υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Ο Αργύρης Οικονόμου άσκησε έντονη κριτική στον νυν Δήμαρχο αναφορικά με την περιοχή του Καλυμπακίου, η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχει εγκαταλειφθεί πλήρως.
Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος: Εκτός από το μεγάλο όνειρο όλων μας που δεν είναι άλλο από την διεκδίκηση του παράκτιου μετώπου, θέλω να ξέρετε ότι η περιοχή σας:
Θα είναι πάντα καθαρή,
Πλήρως φωταγωγημένη έτσι ώστε να υπάρχει και η σχετική ασφάλεια.
Με σύγχρονες πλατείες και παιδικές χαρές
Είναι απόλυτη προτεραιότητά μας η ολοκλήρωση της πολεοδόμησης ανατολικά της Ωκεανιδών, έτσι ώστε και αυτή η περιοχή να πορευτεί ισότιμα στην ανάπτυξη της πόλης.
Το Καλυμπάκι μέσα από την ένταξη στο σχέδιο της πόλης, το παραλιακό μέτωπο, μπορεί να διεκδικηθεί και να αποτελέσει πόλο έλξης -λόγω της γειτνίασης με τη θάλασσα- για τους κατοίκους και τους τουρίστες.
Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of
Close
Close