ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Πολύωρο οδοιπορικό στις Αχαρνές από το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ Νίκο Σοφιανό

Πολύωρη επίσκεψη σε σημεία των Αχαρνών με ιδιαίτερη αξία ιστορική, κοινωνική και οικονομική, πραγματοποίησε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και  γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Νίκος Σοφιανός προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή και τα προβλήματά της.

Μαζί του σε αυτή την ξενάγηση βρέθηκαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο, οι οποίοι επέδειξαν τα σημεία εκείνα που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο φορτίο της  ανάπτυξης  της πόλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Σοφιανός συνοδεία των κ. κ. Π.Σεπετά από τη «Βίκος», Γ. Μιχαλακόπουλου από το « Paradise Park” , Γ. Σκρέκη κ.α, επισκέφτηκε την  ανατολική είσοδο της πόλης των Αχαρνών  όπου και πληροφορήθηκε για τις εργασίες  ενίσχυσης και υποστήριξης  του ρέματος του Αγίου Φανουρίου, ενώ  έμαθε για τις προσπάθειες των επιχειρηματιών  ν΄αλλάξει όψη η περιοχή, που έχει σημαντική οικονομική αξία καθώς σε αυτή λειτουργούν δεκάδες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες και δέχεται χιλιάδες επισκέπτες.

Στη συνέχεια ο κ.Σοφιανός  επισκέφτηκε τον Τύμβο του Σοφοκλή κι ενημερώθηκε για το μοναδικό, αυτό, μνημείο το οποίο δεν έχει αναδειχθεί στο βαθμό που θα όφειλε. Συνέχισε στην πλατεία Βαρυμπόμπης και  στο Ολυμπιακό Χωριό όπου διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι»  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και την εγκατάλειψη από την Πολιτεία.

Επιχειρηματίες της περιοχής τον συνόδευσαν σε κομβικά σημεία της πόλης

Το οδοιπορικό του κ.Σοφιανού συνεχίστηκε και σε άλλα σημεία των Αχαρνών όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο και να μοιραστεί σκέψεις και απόψεις. Παράλληλα, μαζί με τους επιχειρηματίες συζήτησαν εκτενώς για την περιοχή, τόσο για τα προβλήματα όσο και για τις δυνατότητές της, ενώ  όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση περιστράφηκε -μεταξύ άλλων- γύρω από τα θέματα της επικαιρότητας.

Διαφήμιση

Από την πλευρά τους, οι επιχειρηματίες  έθεσαν υπ’όψην του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέρθηκαν στις προοπτικές ανάπτυξης του δήμου και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κ.Σοφιανό, προκειμένου να εξετάσουν την προοπτική επίλυσης των προβλημάτων που εντόπισαν στην πρώτη, αυτή, επίσκεψη.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγους μήνες, ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης με την επίσκεψή του στις Αχαρνές είχε θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της πόλης, τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της και την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!