ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο Ελευσίνας

Ο Δήμος Ελευσίνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης “Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας- Λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στην Ελευσίνα”, και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα και αριθμού ατόμων:

(1) ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(1) ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ
(1) ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ
(1) ΠΕ ΝΟΜΙΚΟΥ

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ελευσίνας, Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος, Τ.Κ. 19200 Ελευσίνα, απευθύνοντάς της στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών,υπόψη κας Ζαχοπούλου Δ.(τηλ. επικοινωνίας: 2105537215) .

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ