ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Προσλήψεις συμβασιούχων, παρεμβάσεις για το αποχετευτικό και κατασκευή βροφονηπιακού σταθμού στο αυριανό ΔΣ Ασπροπύργου

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη και ώρα ώρα 20.00 το Δημοτικό  Συμβούλιο Ασπροπύργου έχοντας στην ημερήσια διάταξη θέματα όπως :

Θέμα 1ο :  Λήψη απόφασης για την αποδοχή έγκρισης σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ασπροπύργου για το έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας, στο Ο.Τ 420» συνολικού Προϋπολογισμού 2.870.000,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), και εξουσιοδότηση στον κ. Δήμαρχο για την υπογραφή αυτής.

Εισηγητής: Ο Δ/ντής Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Παναγιώτης Καραγιαννίδης.

Θέμα 2ο : ‘Εγκριση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού, Οικ. Έτους 2016.

Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

Θέμα 3ο :Λήψη απόφασης για την «Έγκριση μετάβασης αιρετών και υπαλλήλων στην ΡΩΣΙΑ», σε αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

Θέμα 4ο :Λήψη απόφασης για α) Έγκριση διενέργειας της δαπάνης, για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης αιρετών και υπαλλήλων στην ΡΩΣΙΑ σε αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, και β) διάθεση

πίστωσης.Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

Θέμα 5ο :Λήψη απόφασης για α) Έγκριση διενέργειας της δαπάνης, για την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας αντιπροσώπων της πόλης  Πλοέστι της Ρουμανίας,  στο πλαίσιο της αδελφοποίησης της με τον  Δήμο Ασπροπύργου   και β) διάθεση πίστωσης.Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

Θέμα 6ο :Λήψη απόφασης για α) Έγκριση διενέργειας της δαπάνης, για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης αιρετών και υπαλλήλων στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Σάμο, και β) διάθεση πίστωσης.Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

Θέμα 7ο :Λήψη απόφασης, για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας μέχρι 2 μηνών, για την αντιμετώπιση εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για το έτος 2016.Εισηγητής:Ο Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων, Παροτσίδης Ιωάννης.

Θέμα 8ο :Έγκριση διενέργειας δαπανών.

Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

 

Θέμα 9ο :Λήψη απόφασης για α) Έγκριση διενέργειας της δαπάνης με τίτλο : « Έξοδα Οργάνωσης και Εκτέλεσης Αθλητικών, Πολιτιστικών κ.λ.π. Εκδηλώσεων στην Κατασκήνωση», ποσού  7.000,00€ υπό Κ.Α. 15.6483.000 και  β) διάθεση πίστωσης.

Εισηγητής:Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.

Θέμα 10ο :Λήψη απόφασης επί της υπ’αριθμ. 11699/13-04-2016 αιτήσεως της κας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑΣ του Σταύρου για την ρύθμιση οφειλής της.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κος Αντώνιος Καραμπούλας.

Θέμα 11ο : Λήψη απόφασης επί της υπ’αριθμ. 11713/13-04-2016 αιτήσεως της κας ΝΤΑΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ του Βασιλείου για την ρύθμιση οφειλής της.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κος Αντώνιος Καραμπούλας.

Θέμα 12ο :Λήψη απόφασης επί της υπ’αριθμ. 11713/13-04-2016 αιτήσεως της κας ΗΛΙΑ ΦΑΝΗΣ του Σωτηρίου για την ρύθμιση οφειλής της.

Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κος Αντώνιος Καραμπούλας.

Θέμα 13ο :Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου : «ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ».

Εισηγητής:Ο Δ/ντής Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Παναγιώτης Καραγιαννίδης.

Θέμα 14ο :Λήψη απόφασης για δωρεάν ανόρυξη και ενταφιασμό, για τον θανόντα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΠΑΛΙΔΗ του Κωνσταντίνου.

Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κος Αντώνιος Καραμπούλας.

Θέμα 15ο :Παραχώρηση οικογενειακού τάφου επ’ ονόματι ΣΙΔΕΡΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ.

Εισηγητής:          Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κος Αντώνιος Καραμπούλας.

Θέμα 16ο :          ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ