ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πρωτοβουλία καθαρισμού στην παραλία Ασπροπύργου

Στο πλαίσιο δράσεων του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας και τρίτης Ηλικίας, μαζί με εθελοντές αθλητικών συλλόγων του Ασπροπύργου

Με σύνθημα «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, 20 Ιουνίου 2020 το προσωπικό του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας μαζί με μικρούς και μεγάλους εθελοντές των αθλητικών συλλόγων της πόλης τον καθαρισμό της Παραλίας Ασπροπύργου.

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός καλωσόρισε όλους τους εθελοντές των συλλόγων και τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Τόνισε ότι, η έννοια του εθελοντισμού αποτελεί ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ενός ενεργού πολίτη, πράγμα το οποίο οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης το αποδεικνύουν καθημερινά.

Κύριο μέλημα του Οργανισμού και ειδικότερα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι ο εθελοντισμός να γίνει τρόπος ζωής και βασικός άξονας υλοποίησης δράσεων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Στη συνέχεια, μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κ. Αντώνιο Κοναξή μοίρασαν σε μικρούς και μεγάλους καπέλα και μπλουζάκια και υπό την καθοδήγηση των εθελοντών του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. χώρισαν τους συμμετέχοντες σε ευέλικτες ομάδες εφοδιάζοντάς τους με τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως γάντια, τσουγκράνες, σακούλες και ξεκίνησαν τον καθαρισμό.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ