ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Πρόστιμο από τον Δήμο Ελευσίνας για ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζών σε δημόσιο χώρο

Ο Δήμος Ελευσίνας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, επέβαλε πρόστιμο σε παραβάτη που ανεξέλεγκτα εναπόθεσε μπάζα σε δημόσιο χώρο.

Η ανακοίνωση του δήμου:

«Σκοπός του πρόστιμου δεν είναι η τιμωρία κανενός, αλλά η συμμόρφωση όλων μας στους κανόνες που θεσπίζουν συντεταγμένα όργανα του Δήμου για τη διασφάλιση κοινωνικών αγαθών, όπως είναι η δημόσια υγεία και η προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε παραβάσεις θεμάτων καθαριότητας, ενώ από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουμε, ώστε η Ελευσίνα και η Μαγούλα να είναι καθαρές.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου, ο κάθε πολίτης υποχρεούται με δικά του μέσα να διαχειριστεί τα μπάζα του.

Τέλος δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες για μικρο ποσότητες ( λίγα σακουλάκια ) να τα διαθέτουν στο Δημοτικό ΚΔΑΥ Ελευσίνας.

Πληροφορίες στο τηλ : 210 – 5543123.”

Δελτίο τύπου Δήμου Ελευσίνας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ