ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσω… ολοταχώς για το Μετρό στο Ίλιον

metro_620Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Αττικό Μετρό Α.Ε. και της εργοληπτικής εταιρείας για το έργο «Γεωλογικές, Γεωφυσικές και Γεωτεχνικές έρευνες και Μελέτες στο τμήμα “ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΙΛΙΟΝ” της επέκτασης της ΓΡΑΜΜΗΣ 2 του Μετρό της Αθήνας», μήκους 4χλμ., που περιλαμβάνει 3 σταθμούς.

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των διαδικασιών για το Μετρό στο Ίλιον και έχει συχνές επαφές για το ζήτημα αυτό. Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Δρ. Χρήστο Τσίτουρα, ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση μελέτης που προηγήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ για την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης δήλωσε: «Αναμένουμε την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και θα ανακουφίσει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή μας, ενώ η προσβασιμότητα θα δώσει ώθηση στην αγορά και τις επιχειρήσεις.»

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω ερευνών και μελετών, επόμενο στάδιο είναι η δημοπράτηση του έργου.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ