ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΒΙΝΤΕΟΤΟΠΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε βιομηχανία χρωμάτων στον Ασπρόπυργο

Στις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα το πρωί  βιομηχανία χρωμάτων, επί της οδού Μεγαρίδος, στη θέση Σκαλιστήρι, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε στις 10.53, πρόκειται για έκταση 200 τετραγωνικών.

Επί τόπου επιχειρούν 12 οχήματα με 36 πυροσβέστες.

Ενημέρωση 11:39: Σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες πρόκειται για τη βιομηχανία DRUCKFARBEN. Παράπλευρα υπάρχουν καλώδια υψηλής τάξης. Πολύ κοντά βρίσκονται τα διυλιστήρια της CYCLON. Μέχρι στιγμής η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη. Τα υλικά που φλέγονται είναι τοξικά καθώς αποτελούνται απο χώματα (Kraft) και μελάνια. Η ατμόσφαιρα απο τον καπνό στην περιοχή είναι αποπνικτική και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από ανθρώπους της Πυροσβεστικής.

Ενημέρωση 13:47: Επι τόπου επιχειρούν 81 πυροσβέστες με 27 οχήματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ή τραυματίες. Η φωτιά μαίνεται σε χώρο με εμβαδόν περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα. Τα υλικα που φλέγονται είναι πρώτες ύλες για μελάνια, εκτυπωτικά υλικά και χρώματα. Η φωτιά μαίνεται σε χώρο με εμβαδόν περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ