ΕΛΛΑΔΑ

Π. Λειβαδάς: Ακόμη καλύτερη χρονιά για τον τουρισμό το 2014

«Φέτος, θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στη Νέα Υόρκη, επισημαίνοντας ότι «όλοι μιλάνε για την επιστροφή της Ελλάδας και για την αναγέννηση της Ελλάδας στον τουριστικό τομέα. Με μεγάλη ικανοποίηση επίσης είδαμε ότι η Ελλάδα αναγνωρίζεται ως ένας προορισμός αυθεντικός, δυτικής νοοτροπίας και ειδικά οι Αμερικανοί τουρίστες νιώθουν οικειότητα όταν βρίσκονται στην πατρίδα μας. Τους προσφέρουμε όλων των ειδών τις υπηρεσίες, σε επίπεδα απαιτήσεων και κόστους».

Ο κ. Λειβαδάς συμμετείχε σε συναντήσεις που είχε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με στελέχη της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας. Παράλληλα όμως, πραγματοποίησε αρκετές επαφές, κυρίως με παράγοντες στους τομείς εμπορίου και επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου. Επίσης, συζήτησε εκτενώς ζητήματα για την παροχή πληροφοριών, ειδικότερα μέσω διαδικτύου. Συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιριών που καλύπτουν όλο το φάσμα του τουριστικού κλάδου, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιριών και εταιρειών έρευνας για αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων του τουριστικού μάρκετινγκ, της τουριστικής ανάπτυξης, προβολής και προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις Ηνωμένες Πολιτείας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ