ΤΟΠΙΚΑ

Ρίχνει λεφτά για την κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων αποχέτευσης ο δήμος Ελευσίνας

apoxeteusi_erga_aftodioikisi
Αρχείο

Η δαπάνη και διάθεση πίστωσης ποσού 315.000,00 € για την κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων αποχέτευσης Δήμου Ελευσίνας (Σ), αναμένεται να λάβει το ‘’πράσινο φως’’ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης τη; Οικονομικής Επιτροπής Ελευσίνος, που επίσης καλείται να αποφασίσει και για την έγκριση  πίστωσης ποσού 18.000,00 € για την εκπόνηση μελετών (πράξη εφαρμογής περιοχής ΒΟΤΡΥΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ)

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Ελευσίνας, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα :
Ορισμός πληρεξούσιας συμβολαιογράφου για την παράταση της υπ΄ αριθμ. 19352/29-6-2005 σύμβασης χρησιδανείου έκτασης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
Ορισμός υπαλλήλου ως υπολόγου προκαταβολής για την διεκπεραίωση της δαπάνης που θα προκύψει καθώς και την έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής διότι η πληρωμήΡίχνει λεφτά για την κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων αποχέτευσης ο δήμος Ελευσίνας με κανονικό ένταλμα είναι απρόσφορη.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 9.026,97 € για συντήρηση και επισκευή πλατειών και κοινοχρήστων χώρων ΔΕ Ελευσίνας.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.146,35 € για την προμήθεια εφαρμογών μηχανογράφησης.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 5.854,80 € για την επισκευή απορριμματοδοχείων (CONTAINERS)
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 14.999,85 € για την συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων (Μηχανήματα κήπου κ.λ.π)
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.327,16 € για συντήρηση και επισκευή λοιπού εξοπλισμού.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση ποσού 1.952,71 € για συμβολαιογραφικά έξοδα.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.237,00 € για αμοιβή της συμβολαιογράφου Καραγιάννη Θάλειας.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 215.000,00 € για αντικατάσταση πλαστικού τάπητα γηπέδου Γ. Ρουμελιώτης στην ΔΕ Ελευσίνας.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.494,44 €  για την αμοιβή του δικηγόρου Παυλόπουλου Ιωάννη.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 68.000,00 € για την αναβάθμισηΡίχνει λεφτά για την κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων αποχέτευσης ο δήμος Ελευσίνας Αθλητικών Εγκαταστάσεων για την λειτουργική αδειοδότησή τους (Σ).
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 315.000,00 € για την κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων αποχέτευσης Δήμου Ελευσίνας (Σ).
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 18.000,00 € για την εκπόνηση μελετών (πράξη εφαρμογής περιοχής ΒΟΤΡΥΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ) (Σ).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ