ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ πληρότητας σημειώθηκε στα Ναυπηγεία Σπανόπουλος στη Σαλαμίνα

Ρεκόρ πληρότητας σημειώθηκε την εβδομάδα αυτή για το Ναυπηγείο Σπανόπουλου . Τα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία, φιλοξενούν σήμερα περισσότερα από 17 ανελκυσμένα πλοία στις δεξαμενές και στο χερσαίο χώρο του ναυπηγείου. Επίσης οι προβλήτες είναι κατειλημμένες σχεδόν σε όλο το μήκος τους από πλοία τα οποία επισκεφθήκαν το ναυπηγείο για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής.

Το Ναυπηγείο εξυπηρετεί πλωτά διαφόρων κατηγοριών και τύπων όπως Επιβατηγά, Φορτηγίδες, Δρομολογιακά, Αναψυχής, Ρυμουλκά, Πολεμικά, Πολλαπλών Ρόλων κ.α. παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στοχεύοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, έτσι ώστε να δημιουργούνται σταθεροί δεσμοί με τους υφιστάμενους πελάτες και να προσελκύονται νέοι με σκοπό πάντα τη μακροχρόνια συνεργασία.

Είναι έκδηλη η προσπάθεια που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια προκειμένου να αναβαθμιστεί η παραγωγικότητα του ναυπηγείου, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Οι στόχοι αυτοί έχουν επιτευχθεί μέσω αξιοσημείωτων επενδύσεων σε εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό. Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της διαρκούς προσπάθειας είναι τα καταστούν τα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία μία αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή στο χώρο ναυπηγοεπισκευής και να είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνονται σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις και πρότυπα.

Πηγή
arxipelagos.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ