ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η παράδοση της σορού Κατσίφα από τις αλβανικές Αρχές

Σήμερα αναμένεται να παραδώσουν οι αλβανικές αρχές τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του, αποδεχόμενες το επίσημο αίτημα της.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων της χώρας δέχθηκε το επίσημο αίτημα των μελών της οικογενείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού που παραμένει στο νεκροτομείο για 9η ημέρα.

Ταυτόχρονα, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης θα παραλάβει αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου είχε ζητήσει να παραλάβει τη σορό του τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του αφού πρώτα παραιτήθηκε της παράλληλης εμπειρογνωμοσύνης από έλληνα ιατροδικαστή.

Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων, η οποία τη Δευτέρα εξέδωσε, ύστερα από πολυήμερη καθυστέρηση, τη θετική απάντησή της.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ