ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Σε εκδήλωση στο ∆ηµαρχείο Χαϊδαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

«Τώρα ήρθε η Ώρα να κοιτάξουμε Μπροστά, Δυτικά και Αναπτυξιακά. Θα είναι η δική σας Νίκη. Θα είναι Νίκη της Δυτικής Αθήνας απέναντι στην υποβάθμιση, στην παρακμή και στην απραξία του χθες»

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση με επίκεντρο τις αναπτυξιακές προοπτικές των Δήμων της Δυτικής Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Σε εκδήλωση στο ∆ηµαρχείο Χαϊδαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. ΠατούληςΣτην εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Π. Οφθαλμίδης, απηύθυνε ομιλία και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κρεμλής.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δ.Καλογερόπουλος, το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ-Δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Αγγελόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Δ. Μαραβέλιας, Μ. Καραθάνος, Μ. Καούκης, Α. Πανούτσος, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» και πλήθος κόσμου.
Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης επισήμανε πως Δούρου και Σγουρός «απέτυχαν παταγωδώς» να δώσουν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της Αττικής, αφήνοντας πίσω τους χαμένες ευκαιρίες και αναξιοποίητες δυνατότητες και τόνισε πως «στις εκλογές του Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε αν η πατρίδα μας θα πάει μπροστά,  αν θα τολμήσουμε να προχωρήσουμε σε ολιστικές και ριζοσπαστικές αλλαγές, που θα αξιοποιούν τη διεθνή εμπειρία».
«Η συστράτευση όλων είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουμε στις τοπικές κοινωνίες ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα ότι «ήρθε η ώρα της σύγκρουσης και της αλλαγής» υπογράμμισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:
«Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται παρεμβάσεις όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις.
Χρειάζεται έναν ρεαλιστικό και συνολικό σχεδιασμό για:

  • Ορθή και σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων.
  • Επαρκή αντιπλημμυρική θωράκιση και διευθέτηση των ρεμάτων.
  • Κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των κεντρικών οδών που συνδέουν το Λεκανοπέδιο.
  • Χώρους στάθμευσης.
  • Ανάδειξη των ελευθέρων χώρων πρασίνου.
  • Έμφαση στην ασφάλεια του πολίτη.
  • Βελτίωση της καθημερινότητας.
  • Επενδύσεις για την ανάδειξη της ιστορικότητας και ιδιαιτερότητας των περιοχών της.

Στην ίδια κατεύθυνση πρέπει να εστιάσουμε στην αναβάθμιση των υποδομών σε κάθε γειτονιά, των σχολικών μονάδων, των Νοσοκομείων, της συγκοινωνία».
Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης σημείωσε πως η δική του αυτοδιοικητική πρόταση στέλνει ένα καθαρό μήνυμα συνεργασίας,  ενότητας, ειλικρίνειας και  ευθύνης και διαμήνυσε πως στόχος είναι να περάσει η Αττική σε μια νέα εποχή διεκδικήσεων, καινοτομίας και ανάπτυξης με κοινωνικό αντίκρισμα.
«Για μένα αποτελεί ουσιαστική και ειλικρινή δέσμευση ότι, θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των πολιτών. Τώρα ήρθε η Ώρα να κοιτάξουμε Μπροστά, Δυτικά και Αναπτυξιακά.Θα είναι η δική σας Νίκη. Θα είναι Νίκη της Δυτικής Αθήνας απέναντι στην υποβάθμιση, στην παρακμή και στην απραξία του χθες».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ