Νέα μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στην περιοχή Καντήλι της Νέας Περάμου, όπου καίγεται έκταση με χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια, δίχως να κινδυνεύει άμεσα κατοικημένη περιοχή.
- Διαφημιση -
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 12 οχήματα και 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη τύπου καναντέρ.
Η αρχική δύναμη από αέρος που επιχείρησε στο σημείο ήταν πολύ μεγαλύτερη αλλά δεν κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της και αποτελούνταν από 3 καναντέρ, 4 ελικόπτερα και τρία ψεκαστικά αεροσκάφη τύπου PZL.
Μαίνεται η πυρκαγιά στα Μέγαρα
Την ίδια ώρα μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στις Άκρες Μεγάρων εξαιτίας ενός 52χρονου αγρότη που πήγε να «καπνίσει» τα μελίσσια του και συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 62 άντρες της Πυροσβεστικής με 25 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 3 ελικόπτερα.