ΤΟΠΙΚΑ

Σε καθεστώς μισής εφημερίας η Πνευμονολογική Κλινική στο Θριάσιο νοσοκομείο

thriasio nosokomeioΣυγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η Κλινική που διαθέτει 30 κρεβάτια, με πληρότητα που ξεπερνάει το 100%, καλύπτεται από τέσσερις μόνο ειδικευμένους γιατρούς (συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή), ενώ λείπουν και δύο τουλάχιστον νοσηλευτές, με αποτέλεσμα τη μεγάλη αύξηση της εντατικοποίησης και τα δεκάδες χρωστούμενα ρεπό».

Παρόμοια έλλειψη προσωπικού, σημειώνεται στην ανακοίνωση, αντιμετωπίζουν και άλλες κλινικές του Θριασίου νοσοκομείου, όπως η Αιμοδοσία που εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς διευθυντή, με δύο μόνο μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς, οι Παθολογικές κλινικές, η Ορθοπεδική, η Καρδιολογική, αλλά και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στη Γενική ΜΕΘ λείπουν δύο τουλάχιστον ειδικευμένοι γιατροί, ενώ λόγω τεχνικών προβλημάτων λειτουργούν τα επτά από τα οκτώ κρεβάτια.

Η Επιτροπή Αγώνα Θριασίου Νοσοκομείου του ΠΑΜΕ καλεί τους υγειονομικούς και τους κατοίκους της περιοχής να διεκδικήσουν όλοι μαζί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, την πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση του νοσοκομείου και την επαρκή συντήρηση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ