ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Σε κλίμα συγκίνησης η βράβευση των επιτυχόντων εισακτέων στον Δήμο Μάνδρας

Ζεστό και συγκινητικό το κλίμα στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που πραγματοποίησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 στις 8 το βράδυ στο Νέο Πνευματικό Κέντρο Μάνδρας.

Αν και η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιούταν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων φέτος μετά την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ωστόσο ο Δήμος παρά τις αντίξοες συνθήκες δεν ήταν δυνατό να μην εκφράσει στον κάθε επιτυχόντα προσωπικά τα θερμά του συγχαρητήρια και έτσι ξεπερνώντας τις δυσκολίες η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.

Η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη τόνισε, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της:

«Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια αλλά και την περηφάνια του Δήμου μας που για ακόμη μία χρονιά είχαμε τόσα πολλά παιδιά να επιτυγχάνουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση….Θέλω να πω στον καθένα ξεχωριστά πως αποτελείται για εμάς παραδείγματα προς μίμηση. Ο καθένας από εσάς, είναι για εμάς μία πηγή έμπνευσης. Από τη δική σας επιτυχία παίρνουμε και εμείς δύναμη για τους δικούς μας αγώνες. Είστε τα μελλοντικά στηρίγματα της κοινωνίας μας και ο δρόμος της προόδου και ενός καλύτερου μέλλοντος. Μια δύναμη που χρειάζεται ο τόπος και η κοινωνία μας. Μια δύναμη που όλοι εμείς θαυμάζουμε, στηρίζουμε και σεβόμαστε….Εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσετε τον στίβο της γνώσης, να επιτύχετε στην επιστημονική σας σταδιοδρομία και όχι απλώς να καταφέρετε αλλά να ξεπεράσετε τους στόχους σας. Όλοι εμείς θα προσβλέπουμε στα δικά σας φτερά, στο ήθος και την εργατικότητά σας για να γίνουμε μαζί σας καλύτεροι άνθρωποι και ευτυχέστερη κοινωνία.»

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα για όλους τους επιτυχόντες. Την βράβευση πραγματοποίησαν εκτός από τη Δήμαρχο κ. Κριεκούκη, ο Βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, o Αντισμήναρχος της 112 πτέρυγας Μάχης, κ. Δημήτριος Ελένης, ο Πλωτάρχης κ. Παπανικολάου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Ταξιάρχης Φαρμάκης, ο πολιτευτής κ. Νίκος Καντερές, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Π. Ρόκας, Αγγ. Παπακωνσταντίνου, Ιω. Αδάμ, Σπ. Δρίκος, η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερ. Στάθη, οι Πρόεδροι των ΝΠ, κ.κ. Αλ. Νερούτσου, Αν. Δούκας, Μελ. Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος Τ.Σ., κ. Ν. Παχής, οι Διευθύντριες των Λυκείων Μάνδρας και Ερυθρών κ.κ. Αιμ. Μαρούγκα και Βεν. Κρόμπα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χ. Κανάκης και Β. Κώνστας, η Πρόεδρος Συλλόγου Παλαιοχωρίο, κ. Ελ. Αντζουλάτου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ