ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Σε κοινό βηματισμό Δήμος Ελευσίνας & Εργατικό Κέντρο για την ανακούφιση των εργαζομένων

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής.

Σε αυτήν έγινε μια πρώτη εποικοδομητική συνάντηση, όπου τέθηκαν θέματα που μπορούν από κοινού να επεξεργασθούν, να γίνουν αντικείμενο κοινής προσπάθειας και να προβληθούν στους εργαζόμενους και την κοινωνία της πόλης. Τέτοια είναι η κοινωνική πολιτική του Δήμου, μέτρα ανακούφισης των εργαζομένων, μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας της περιοχής, η συμμετοχή εργαζομένων στην υλοποίηση των στόχων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Η σύσκεψη σίγουρα θα έχει συνέχεια, δεδομένης της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στην αγορά εργασίας και δη στο Θριάσιο Πεδίο.

Ο δήμαρχος Γ. Τσουκαλάς, σε μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

‘Aν η αλληλοκατανόηση, η ευθύνη της περιόδου, η ανάγκη για ένα θετικό πολιτικό υπόδειγμα μέσω κοινών πρωτοβουλιών και στόχων αντκαταστήσουν προσωπικές έριδες και αντιπαραθέσεις, ατομικές στρατηγικές και πολιτικές πόλωσης τότε Δήμος και Εργατικό Κέντρο μπορούν να εκπέμψουν ένα μήνυμα ωριμότητας και ευθύνης με την από κοινού προώθηση στόχων με τους οποίους συμφωνούν και συναινούν.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ