ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο της Αστυνομίας για την παραβατικότητα στη Δυτική Αττική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, πλέον, το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας.

Οι έντονες πιέσεις που άσκησε το προηγούμενο διάστημα ο δήμαρχος Αχαρνών μεταφράζονται σε χειροπιαστά αποτελέσματα καθώς οι δράσεις είναι καθημερινές και εντατικές.

Σε όλη αυτή την πορεία ο Δήμαρχος ενημερώνεται σε καθημερινή βάση τόσο για τις επιχειρήσεις και τις δράσεις που πραγματοποιούν οι Αστυνομικές Διευθύνσεις όσο και για τα αποτελέσματά τους. Παράλληλα, υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα των δράσεων και τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η Τροχαία Αττικής την Τρίτη 14 Ιουλίου.

Aπό νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι κλιμάκια έδρασαν σε τρία διαφορετικά σημεία, στις διασταυρώσεις Αριστοτέλους και Δεκελείας, Μόρνου και Λιοσίων και Μπόσδα και Βαρελά. Από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν καταγράφηκαν συνολικά 33 παραβάσεις και έγιναν 4 μηνύσεις, ενώ αφαιρέθηκαν 7 άδειες οδήγησης, 5 άδειες κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 4 μοτοσικλέτες.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς από το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ υπήρξε κοινή δράση αστυνομικών υπηρεσιών σε Αχαρνές και Ζεφύρι , όπου διαπιστώθηκαν άλλες 28 παραβάσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 9 αδειών κυκλοφορίας, 4 διπλωμάτων και ενός ζεύγους πινακίδων.

Παράλληλα, με τις επιχειρήσεις αυτές διεξάγονται δράσεις και από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό απροειδοποίητα και με διαφορετική κάθε φορά τακτική. Κυρίως αφορούν τοξικομανείς καθώς είναι συνεχής η προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή
doxthi.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ