ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Σε τροχιά υλοποίησης το Μουσείο Νεότερης Ιστορίας Ελευσίνας «Γεώργιος Αμπατζόγλου»

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελευσίνας με την αριθμ. 39/2016 Απόφαση  του, αποφάσισε  τη δημιουργία του Μουσείου Νεότερης Ιστορίας της Ελευσίνας  «Γεώργιος Αμπατζόγλου»  και ενέκρινε ομόφωνα τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την Ιδρυτική Επιτροπή  του, που αποτελείται από τους:

ΑΓΡΙΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΕΔΕΗΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΑΜΠΑΝΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΚΑΡΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΩΛΑΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,,ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΝΟΔΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ  και ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Στη συνέχεια η Ιδρυτική  Επιτροπή συνεδρίασε και εξέλεξε ομόφωνα τη Διοικούσα Επιτροπή που αποτελείται από τους :

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ         ΠΡΟΕΔΡΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ                   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ         ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΝΟΔΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                 ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ         ΜΕΛΟΣ

ΚΑΜΠΑΝΗ ΓΑΒΡΙΗΛ                 ΜΕΛΟΣ

ΜΑΝΩΛΑΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ         ΜΕΛΟΣ

Η ιδρυτική ομάδα καλεί σε συμμετοχή όσους  επιθυμούν να  ενισχύσουν αυτή την  προσπάθεια , πλαισιώνοντας τις θεματικές Ομάδες Εργασίας που θα συσταθούν (ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των συμμετασχόντων) να επικοινωνήσουν με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Ευαγγελία Νοδάρα στο τηλέφωνο 6948892655  ή στην Γραμματεία του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. με την κ. Κατριβέση Χριστίνα στο τηλέφωνο 2105565613 , πρωινές ώρες στον 2ο όροφο (Γραφείο Προέδρου) του Πολιτιστικού Κέντρου Ελευσίνας Κίμωνος και Παγκάλου 11.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
«ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ»

κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ