ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Σε τροχιά υλοποίησης το 2ο Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η αποζημίωση των δικαιούχων του Ο.Τ. 347 όπου θα κατασκευασθεί

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αποτελεί η έγκριση (με την υπ αριθμόν 284 απόφαση) τη Μεγάλη Τρίτη από το Δ.Σ. Ασπροπύργου της αποζημίωσης δικαιούχων του Ο.Τ. 347 όπου θα κατασκευασθεί το 2ο Γενικό Λύκειο της πόλης .

Ο δήμαρχος Νικος Μελετίου εξουσιοδοτήθηκε για την υπογραφή των Συμβολαίων μεταβίβασης των ακινήτων, κι έτσι ο δήμος προχωρά όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την πολυπόθητη δημιουργία 2ου Λυκείου, η οποία θεωρείται αναγκαία λόγω του υπερβολικού αριθμού μαθητών που φοιτούν στο 1ο Γενικό Λύκειο. Με τους υπολογισμούς των εγγεγραμμένων για τον Σεπτέμβριο του 2018, οι μαθητές αυτοί άγγιζαν τους 700.
Ο δήμος έχει προβεί επανειλημμένως στην αποστολή επίσημων εγγράφων στους αρμόδιους φορείς ζητώντας άμεσες λύσεις για τη δημιουργία του 2ου Γενικού Λυκείου που εκκρεμεί εδώ και χρόνια, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Κ. Γαβρόγλου έχει αναγνωρίσει το κτηριακό πρόβλημα .

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ