ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Σοβαρά προβλήματα στο Χαϊδάρι από τη χιονόπτωση

Οι δρόμοι εξακολουθούν να είναι παγωμένοι στο Δάσος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία. Στα σημεία με κλίση είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Την ώρα αυτή, γίνεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Ιερά Οδό, στο ύψος του Δρομοκαΐτειου.

Στα πιο ψηλά σημεία της πόλης εξακολουθεί να υπάρχει πάγος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κατά την κίνηση οχημάτων, αλλά και πεζών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα γύρω από το Αττικό Νοσοκομείο και το Δρομοκαΐτειο που εφημέρευαν, καθώς τα ασθενοφόρα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν. Χρειάστηκε να δοθεί αγώνας από συνεργεία του Δήμου Δήμου, με αλατιέρες και φορτωτή, για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

 

Προβλήματα παρουσιάστηκαν σε Άνω Δάσος, Προφήτη Ηλία και Δαφνί, όπου οι δρόμοι εξακολουθούν να είναι παγωμένοι. Στο δίκτυο της υπόλοιπης πόλης δεν υπάρχουν προβλήματα.

Τη νύχτα εργάστηκαν στην πόλη δύο αλατιέρες και ένα JCB, για την αντιμετώπιση του πάγου και του χιονιού.

Σοβαρά προβλήματα στο Χαϊδάρι από τη χιονόπτωση
Ιερά Οδός, παγωμένη (φωτό Γ. Νικολάου).

 

Αυτή την ώρα κάτοικοι του Άνω Δάσους κάνουν έκκληση για την παρέμβαση του Δήμου, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι, κυρίως από την οδό Ακροπόλεως και πάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες από την δημοτική αρχή, σήμερα το πρωί τα συνεργεία αποχιονισμού εργάζονται στις γειτονιές που βρίσκονται σε υψώματα.

Αναμένεται το δελτίο καιρού και οδηγίες από την Περιφέρεια για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τη νύχτα.

Σοβαρά προβλήματα στο Χαϊδάρι από τη χιονόπτωση
Πάγος στην οδό Μάνης. 

Πηγη: Χαϊδαρι Σήμερα

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ