ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Σπουδαία διάκριση για την επιχείρηση του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

Η εικονική επιχείρηση του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου συμμετείχε σήμερα στη μαθητική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων στο Τhe Mall Athens στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση»

Οι μαθητές της πόλης του Ασπροπύργου και η επιχείρησή τους “ΟΜΗΡΟΣ: Ρίχνω φως στον πολιτισμό” κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο του 1ου καλύτερου περιπτέρου. Στη σημερινή έκθεση, που συμμετείχαν περίπου 60 σχολεία, απονεμήθηκαν τίτλοι βράβευσης για ιδέα – περίπτερο και επιχείρηση, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν σε περίπου μια εβδομάδα, με την 1η θέση να προχωρά σε όμοια έκθεση της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια να… ετοιμάζει βαλίτσες για εκπροσώπηση της χώρας μας στο Βελιγράδι.

Σπουδαία διάκριση για την επιχείρηση του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

Η επιχείρηση του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου έχει ως πεδίο δραστηριότητας μεθόδους και τεχνολογίες που επιτρέπουν σε άτομα με αναπηρία ή απώλεια όρασης να επισκέπτονται μουσεία και να αλληλεπιδρούν με τα εκθέματα. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση θα βρείτε και στο επίσημο website: http://www.omirosaccess.com/

Απο πλευράς Δημοτικής αρχής, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Β/θμιας επιτροπής παιδείας του Δήμου Ασπροπύργου κος Γεώργιος Φίλης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κα Σοφία Μαυρίδου, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Κοναξής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σας προτρέπω ειλικρινά να κρατήσετε ζωντανά τα βιώματα αυτής της εμπειρίας την οποία αποκτάτε μέσα από την ενασχόληση με τη μαθητική επιχειρηματικότητα»

Σπουδαία διάκριση για την επιχείρηση του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στα εγκαίνια της 12ης Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (Junior Achievement Greece).

Ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτριος Μπαξεβανάκης στη μαθητική έκθεση του Σ.Ε.Ν.

17 mmpO Yφυπουργός Παιδείας Δημήτριος Μπαξεβανάκης παραβρέθηκε σήμερα στη μαθητική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων

Νωρίτερα στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος το οποίο δίνει την ευκαιρία στους/στις μαθητές/-τριες να αντιληφθούν την αξία της συνεργασίας και της προσπάθειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τους ωθεί στη καινοτομία, τους δίνει χαρά και ελπίδα για το επαγγελματικό τους μέλλον και τους βοηθά να αντιληφθούν την έννοια της υγιούς επιχειρηματικότητας με σεβασμό στους κανόνες, στην εργασιακή και περιβαλλοντική νομιμότητα και κυρίως με κοινωνική ευαισθησία.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ