ΤΟΠΙΚΑ

Στάση εργασίας και σήμερα στον Δήμο Φυλής

Τετράωρες στάσεις εργασίας πραγματοποιούν, για δεύτερη ημέρα, οι εργαζόμενοι του δήμου Φυλής, διαμαρυρόμενοι για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους. Να αναφερθεί εδώ πως ο δήμος Φυλής ανέμενε να πάρει ‘’ανάσα’’ μέσω της έγκρισης αντισταθμιστικών οφελών για το 2014 , η οποία θα συζητιόταν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ στις 11 Ιουνίου, κάτι που τελικά δεν έγινε. Άγνωστο παραμένει δε το πότε θα συνεδριάσει ξανά η αρμόδια Επιτροπή για το καίριο αυτό θέμα, καθώς υπάρχει και η εισήγηση του κ. Γ. Σγουρού για την υποβολή παραιτήσεων από τα μέλη της στο νέο υπουργό Εσωτερικών. Χωρίς λοιπόν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ είναι αδύνατον να εκταμιευθούν αντισταθμιστικά προς το Δήμο Φυλής για τη χωματερή, με συνέπεια να έρχεται πίσω κι η μισθοδοσία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Φυλής επισημαίνει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε συνεδρίαση του αποφάσισε: 1]4ωρες στάσεις εργασίας στο τέλος της βάρδιας για Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Ιουνίου και 2]Τη Δευτέρα 23/6/2014 στις 10.00π.μ σας καλεί σε Συνέλευση με θέματα:Καθυστέρηση μισθοδοσίας-Αξιολόγηση Προσωπικού Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Φυλής. Για το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ