ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Σταμάτης Πουλής: «Με απόφαση Πολάκη οι κάτοικοι των Μεγάρων καλούνται να αρρωστήσουν στο διάστημα 08.00-15.00!»

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτης Πουλής.

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτης Πουλής.

Ο Σταμάτης Πουλής κατήγγειλε πρώτος και διαπίστωσε και από κοντά πως το Κέντρο Υγείας Μεγάρων λειτουργεί με νέο ωράριο (υπο)λειτουργίας, και συγκεκριμένα Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08.00-15.00!
«Πρόκειται για απόδειξη της ανευθυνότητας και της ανικανότητας του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα των αρμόδιων Υπουργών Ξανθού και Πολάκη να εξασφαλίσουν ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας Υγείας στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. Για τον κ. Πολάκη, οι κάτοικοι των Μεγάρων καλούνται να αρρωστήσουν μόνο Δευτέρα με Παρασκευή και από τις 08.00 έως τις 3 το μεσημέρι! Ντροπή και μόνο ντροπή. Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων λειτουργεί με 2 μόνο γιατρούς ενώ με βάση το οργανόγραμμα προβλέπονται 10 οργανικές θέσεις γιατρών. Με άλλα λόγια 80% υποστελέχωση τα τελευταία 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στη διευθύντρια του ΚΥ κ. Αικατερίνη Κορακίδου όσο και στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, με το οποίο είχα την ευκαιρία να συζητήσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την τιτάνια προσπάθεια να κρατήσουν το Κέντρο Υγείας όρθιο.
Με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής θα αποκτήσουν και πάλι το αυτονόητο. Πρόσβαση σε πλήρεις και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας και Περίθαλψης με άμεση νομοθετική πρωτοβουλία που θα αποκαταστήσει την λειτουργικότητα των Κέντρων Υγείας και θα συμπληρώσει τις κενές οργανικές θέσεις μέχρι και στο τελευταίο Κέντρο Υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Πουλής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ