ΤΟΠΙΚΑ

Σταυρούλα Δήμου: θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς όφελος των πολιτών, μόνο με έργο

«Την προηγούμενη περίοδο κάναμε την αρχή. Τώρα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς όφελος των πολιτών, μόνο με έργο» – Δήλωσε η Σταυρούλα Δήμου, μετά την επιλογή της από τον Γ. Σγουρό να είναι ξανά υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες, επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί με πλούσιο έργο και εμπειρία, βρίσκονται στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού, με το συνδυασμό του, «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο».

Οι τέσσερις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες είναι: Σταυρούλα Δήμου (Δυτική Αττική), Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου (Κεντρικός Τομέας Αθηνών) , Χάρης Δαμάσκος (Βόρειος Τομέας Αθηνών) και Παύλος Καμάρας (Ανατολική Αττική). Ο Γιάννης Σγουρός, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών, δήλωσε: «Οι θεσμοί της Αυτοδιοίκησης, Δήμοι και Περιφέρειες, είναι θεσμοί που μας συγκινούν, μας εμπνέουν και μας ενώνουν, ανεξάρτητα από τις πολιτικές, τις κοινωνικές και τις κομματικές μας αναφορές. Ο Χάρης Δαμάσκος και ο Παύλος Καμάρας είναι αυτοδιοικητικοί και πετυχημένοι στα χρόνια που εργαστήκανε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μαζί μας θα παραμείνουν η Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου και η Σταυρούλα Δήμου, για να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο μας. Η συμβολή τους σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι θετική, γιατί πιστεύουν ότι “Μόνο με έργο” είμαστε κοντά στις ανάγκες των πολιτών. Τις δημιουργικές μάχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Αττικής οφείλουμε να τις δώσουμε με τόλμη και επιτυχία όλοι οι Πολίτες ενωμένοι». Η Σταυρούλα Δήμου, που είναι ήδη Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, θα είναι εκ νέου υποψήφια για τη θέση αυτή κια την επιλογή του κ.Σγουρού η ίδια υπογράμμισε «Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το Γιάννη Σγουρό που με εμπιστεύεται. Η Δυτική Αττική έχει ανάγκη από μεγάλα έργα υποδομής, που ως πρωταρχικό σκοπό θα έχουν τη μείωση της ανεργίας και της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Την προηγούμενη περίοδο κάναμε την αρχή. Τώρα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς όφελος των πολιτών, μόνο με έργο».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ