ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Στα Παλαιοκούντουρα για τους Δασικούς Χάρτες η Γιάννα Κριεκούκη

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών, κατοίκων και οικιστών έγινε η συζήτηση-ενημέρωση σχετικά με την εκπόνηση Δασικής Μελέτης εξαίρεσης από τους δασικούς χάρτες οικισμών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας στα γραφεία του Εξωραιστικού Συλλόγου ΄΄Παλαιοκούντουρα΄΄ Αγία Σωτήρα Μάνδρας.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη με στόχο την ενημέρωση των Δημοτών,κατοίκων και οικιστών σχετικά με την ψήφιση του πρόσφατου νόμου 4389 και τα νέα δεδομένα που απασχολούν τους οικισμούς σε ότι αφορά τους Δασικούς Χάρτες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη τόνισε πως ΄΄ο συγκεκριμένος νόμος αποτελεί ευκαιρία για να εξαιρεθούν οι οικισμοί από τους Δασικούς Χάρτες.Η ευκαιρία δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη γι΄αυτό και η Δημοτική Αρχή παίρνει αυτές τις πρωτοβουλίες.΄΄

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι της Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Παπακωνσταντής Μελέτης και Δούκας Αναστάσιος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αδάμ Μελέτης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ