ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Στα «σκαριά» το σχολείο εκμάθησης Ρουμανικής γλώσσας στον Ασπρόπυργο

Απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης - Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης

Στα σκαριά… βρίσκεται το Σχολείο εκμάθησης Ρουμανικής γλώσσας στον Ασπρόπυργο κατόπιν συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελληνορουμανικής Φιλίας «Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη» και την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί  στο Δ.Σ. της Τετάρτης  26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ., η οποία είναι διπλή και θα ξεκινήσει με πρώτο θέμα προς την Έγκριση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου  για το οικονομικό έτος 2019.

Αμέσως μετά στις 20:00 μ.μ. , θα αρχίσει το δεύτερο μέρος της συνεδρίασης όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο : Έγκριση 8ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Ασπροπύργου, οικονομικού έτους 2018, και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 2ο :Έγκριση τροποποίησης της συστατικής πράξης του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Οργανισμός Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας», του Δήμου Ασπροπύργου, σύμφωνα με την υπ` αριθ. 103/2018 απόφαση του Δ.Σ. αυτού. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός.
Θέμα 3ο :Λήψη απόφασης για την εξ` ολοκλήρου παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου, από τον Δήμο Ασπροπύργου στον «Οργανισμό Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας», σύμφωνα με την υπ` αριθ. 104/2018 απόφαση του Δ.Σ. αυτού. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός.
Θέμα 4ο : Αμοιβή της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία “ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ“ για τον εξώδικο και δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης, της προσφυγής της «Ε.Α.Κ.Α.Α. Α.Ε.» κατά του Δήμου Ασπροπύργου. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 5ο :Αμοιβή της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία “ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ“ για τον εξώδικο και δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης, της προσφυγής της «Ε.Κ.Ο. Α.Β.Ε.Ε.» κατά του Δήμου Ασπροπύργου. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 6ο :Λήψη απόφασης για τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 7ο :Έγκριση του πρακτικού, του 5ου θέματος/1ης συνεδρίασης 2018, της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, του Δήμου, αναφορικά με την εταιρεία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.». Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 8ο :Έγκριση ρύθμισης της οφειλής του κ. BUDO ELTON, με διαγραφή του σχετικού Χ.Κ. και επαναβεβαίωση του ποσού σε σαράντα μηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με την υπ` αριθ. 444/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος
Θέμα 9ο : Έγκριση ρύθμισης της οφειλής του κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, με διαγραφή του σχετικού Χ.Κ. και επαναβεβαίωση του ποσού σε σαράντα πέντε μηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με την υπ` αριθ. 443/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος
Θέμα 10ο :Λήψη απόφασης για την έναρξη του Σχολείου Εκμάθησης Ρουμανικής Γλώσσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελληνορουμανικής Φιλίας, Ασπρόπυργου, «Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη», και της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας. Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου.
Θέμα 11ο :Εξειδίκευση πιστώσεων για τη χορήγηση Οικονομικών Ενισχύσεων – Επιχορηγήσεων. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας.
Θ’εμα 12ο : ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ