ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ στο λιμάνι της Ελευσίνας

Συνάντηση με Ο.Λ.Ε., εργαζόμενους & Γ. Τσουκαλά

Στις προοπτικές ανάπτυξης και τις προκλήσεις του λιμανιού της Ελευσίνας, στις δυνητικές συνέργειες με το λιμάνι του Πειραιά, στην αποδοτική συνεργασία όλων των μερών, καθώς και στο «κοινωνικό αποτύπωμα» που αφήνει η λειτουργία του λιμένα στην περιοχή, επικεντρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση των φορέων που εμπλέκονται στο λιμάνι με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα την περιοχή.

Από πλευράς ΤΑΙΠΕΔ, στις συναντήσεις μετείχαν ο εκτελεστικός πρόεδρος ‘Αρης Ξενόφος, ο διευθύνων σύμβουλος Ριχάρδος Λαμπίρης και άλλα στελέχη του Ταμείου. Εκ μέρους των φορέων παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Σταμάτης Κοιλάκος και ο διευθύνων σύμβουλος Χαράλαμπος Γαργαρέτας. Επίσης, η διοίκηση του Ταμείου συνομίλησε και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και των λιμενεργατών, Κώστα Χρήστου και Χρήστο Κατσογιάννη, αντιστοίχως, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στην Ελευσίνα εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων στους Οργανισμούς των 10 περιφερειακών λιμένων, τους οποίους το Ταμείο διαχειρίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 100%.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ