ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αθήνα σήμερα ο Guy Verhofstadt για τις "Γέφυρες"

“Γέφυρες” και Γκι Φερχόφσταντ κλείνουν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία μαζί στην Αθήνα. Ο συνδυασμός “Γέφυρες” των «Δημιουργία, ξανά!» και «Δράση» ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία από κοινού με τον πρόεδρο των φιλελευθέρων δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) και υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν Γκι Φερχόφσταντ στην Αθήνα, σε ανοιχτή, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 στις 6:30 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών). Θα μιλήσουν οι Πρόεδροι των δυο κομμάτων του συνδυασμού Θεόδωρος Σκυλακάκης και Θάνος Τζήμερος καθώς και ο Γκι Φερχόφσταντ.

Αναφορικά με την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Γκι Φερχόφσταντ δήλωσε:

“Tomorrow I’m going to Greece. My last stop for the elections. This is a symbolic choice. Of all European countries, Greece is the country in biggest need for change. In need for hope and in need for progress. We need a better Greece, just like we need a better Europe. A Europe that works. ”

“Αύριο επισκέπτομαι την Ελλάδα. Η τελευταία στάση μου για τις εκλογές. Πρόκειται για μία συμβολική επιλογή. Από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την μεγαλύτερη ανάγκη για αλλαγή. Έχει ανάγκη από ελπίδα και πρόοδο. Χρειαζόμαστε μια καλύτερη Ελλάδα, όπως ακριβώς χρειαζόμαστε μια καλύτερη Ευρώπη. Μια Ευρώπη που λειτουργεί.”

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ