ΤΟΠΙΚΑ

Στην αποκατάσταση της πλατείας Γρηγόρη Λαμπράκη στις Ερυθρές προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Στην αποκατάσταση της πλατείας Γρηγόρη Λαμπράκη στις Ερυθρές προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – ΕιδυλλίαςΜία αυθαίρετη κατασκευή η οποία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε καταλάβει τμήμα του κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Γρηγόρη Λαμπράκη στις Ερυθρές καθώς και της ομώνυμης δημοτικής οδού απομακρύνθηκε από τα συνεργεία του Δήμου.

Η επικινδυνότητα της κατασκευής αποτελούσε πλέον ένα βασικό και έντονο πρόβλημα όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και για τους διερχόμενους οδηγούς. Η εν λόγω κατασκευή αποτελούταν από τσίγκους και ελενίτ τα οποία παράσερνε ο δυνατός άνεμος θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών, ενώ παράλληλα αποτελούσε εστία επικίνδυνων καταστάσεων για την δημόσια υγεία. Τοποθετημένη στην είσοδο της πόλης, στον δρόμο από Θήβα, εμπόδιζε την ορατότητα των οδηγών θέτοντας έναν ακόμα κίνδυνο.

Ο χώρος αποκαταστάθηκε μετά από προσπάθεια των συνεργείων του Δήμου και παραδόθηκε για δημόσια χρήση από όλους τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ