ΤΟΠΙΚΑ

Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στη συνοικία ¨Γερμανικά¨ οι αιτήσεις των Ασπροπύργιων για τα προνοιακά επιδόματα

dimarxeio aspropirgou 1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους Ασπροπύργιους ότι, από σήμερα (2 Ιουλίου 2015), η υποβολή των αιτήσεων για προνοιακά επιδόματα θα γίνεται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, που λειτουργούν στο κτίριο του ¨Πολιτιστικού Κέντρου¨, στη συνοικία «Γερμανικά».

Συγκεκριμένα, μετά τη σχετική ενημέρωση στην Κοινωνική Υπηρεσία Ελευσίνας, που ασκεί μητροπολιτικής δραστηριότητας, μετά την κατάργηση των Νομαρχιών, υπάλληλοι του Δήμου Ασπροπύργου, θα παραλαμβάνουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων να λάβουν προνοιακά επιδόματα, θα τις διαβιβάζουν στην προαναφερθείσα υπηρεσία, και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για την τύχη τους. Η συγκεκριμένη λειτουργία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία ευπαθών κοινωνικών ομάδων, και κυρίως των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, που μέχρι σήμερα, είχαν υποχρέωση να μεταβαίνουν στην Ελευσίνα, για την υποβολή των αιτήσεών τους, και την πορεία διεκπεραίωσης των αιτημάτων τους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ