ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Στην κοπή της πίτας των Ερασιτεχνών Αλιέων Πόρτο Γερμενό παρέστη η Γιάννα Κριεκούκη

Στην κοπή της πίτας των Ερασιτεχνών Αλιέων Πόρτο Γερμενό παραβρέθηκε η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη.

Η κοπή της πίτας έγινε μετά τον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι , και παραβρέθηκαν οικιστές, κάτοικοι, επισκέπτες και μέλη του συλλόγου.
Στον σύντομο χαιρετισμό της προς τους παρευρισκόμενους η Δήμαρχος ευχήθηκε «σήμερα που γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια, αυτή τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος να φωτίζει όλους μας για να οδηγηθούμε σε ευημερία και πρόοδο.»

Ενημέρωσε επίσης, τους παρευρισκόμενους για τρέχοντα θέματα που αφορούν την περιοχή όπως το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών, της καθαριότητας κ.λπ. Κατόπιν, η Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με όλους του παραβρισκόμενους και τα μέλη του συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, για Καλή Χρονιά, Ευημερία και Ευτυχία.

Εκτός από τη Δήμαρχο Γιάννα Κριεκούκη στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παπακωνσταντίνου Αγγελική και Αδάμ Ιωάννα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τσαντίλας Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ερυθρών Οικονόμου Κωνσταντίνος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ