ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Στηρίζουν με αγώνα μπάσκετ το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο οι εθνικές κατηγορίες στο μπάσκετ λόγω του τελικού κυπέλλου, αλλά με κοινωνικές υποχρεώσεις και ευαισθησίες, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και δεν σταματούν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης: «Την Κυριακή 16/2 έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Ελευσίνα, την Εθνική ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Κύπρου, σε ένα φιλικό αγώνα με σκοπό την ενίσχυση της Φιλικής Φωλιάς και των παιδιών της.
Με την βοήθεια όλων, δείχνουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη σε ανθρώπους που την έχουν πραγματική ανάγκη.

Πολύτιμοι αρωγοί και σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας τα ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών και ο Σύλλογος Εθελοντών Θριασίου Πεδίου.

Γιατί ο Πανελευσινιακός δεν είναι απλά μια ομάδα, είμαστε μια πόλη ολόκληρη!».

Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του: «ιδρύθηκε το 1964 από τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Πυρουνάκη για όλα τα παιδιά της πόλης, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά που οι οικογένειες τους είχαν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Στη Φιλική Φωλιά, που είναι η βασική δραστηριότητα του Κέντρου Αγάπης, τα παιδιά βρίσκουν φιλική συμπαράσταση στα προβλήματα τους αλλά παράλληλα μέσα από οργανωμένες παιδαγωγικές δραστηριότητες (χειροτεχνία, θέατρο, ζωγραφική, μουσική) καλλιεργούν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους.
Όλες αυτές οι δραστηριότητες αποσκοπούν ώστε να ωριμάσουν ως προσωπικότητες και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία».

Στηρίζουν με αγώνα μπάσκετ το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ