ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Βουλή το θέμα διαχείρισης του Οργανισμού «Ελευσίνα 2021»

Στη Βουλή φέρνει το θέμα διαχείρισης του Οργανισμού «Ελευσίνα 2021» η  Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με τις ενέργειες του ΥΠΠΟΑ μετά από την Πρώτη Αξιολόγηση της διοργάνωσης ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021, αναφέροντας ότι τον «τον Οκτώβριο 2017, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες – αξιολογητές διαπίστωσαν συγκεκριμένα προβλήματα διοικητικής λειτουργίας, οργανωτικής δομής και στελέχωσης του οργανισμού “ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021” διότι απουσιάζει ο σχεδιασμός  ενός νομικού λειτουργικού πλαισίου. Η προθεσμία συμμόρφωσης ορίσθηκε περί τα τέλη Μαρτίου 2018. Το Υπουργείο Πολιτισμού, οφείλει να ενημερώσει άμεσα για την εξέλιξη της συνεργασίας του με τα συναρμόδια Υπουργεία  προκειμένου ο Οργανισμός “ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021” να συμμορφωθεί με την έκθεση αξιολόγησης των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων».

Στην ερώτησή της η κα Κεφαλογιάννη ζητά να ενημερωθεί μεταξύ άλλων εάν έχει ληφθεί και τι είδους μέριμνα, προκειμένου ο οργανισμός ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 να λειτουργήσει απρόσκοπτα και με γρήγορες διαδικασίες, όπως συνιστά το πόρισμα των  εμπειρογνωμόνων και εάν ολοκληρώθηκε η επικαιροποίηση προγράμματος- προϋπολογισμού – χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των πολιτιστικών δράσεων.

Δείτε το κείμενο της ερώτησης:

erw-thsh-gia-ton-organismo-eleysi-na-2021

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ