ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

«Στοίχειωσαν» οι Εργατικές Κατοικίες Ελευσίνας

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Θανάσης Μπούρας κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα τις Εργατικές Κατοικίες Ελευσίνας που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στους δικαιούχους.

Η κατατεθείσα ερώτηση έχει ως εξής:
“Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που έγινε η κλήρωση για τη διανομή των νέων, τότε, Εργατικών Κατοικιών Ελευσίνας. Οι εργατικές κατοικίες οι οποίες ανήκουν στην δικαιοδοσία του ΟΑΕΔ, δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στους δικαιούχους της που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από την οικονομική κρίση και αναγκάζονται τόσα χρόνια να πληρώνουν ενοίκιο, τη στιγμή που τυπικά έχουν δικό τους σπίτι. Οι κατοικίες αυτές μένουν αναξιοποίητες και συνεχώς υπόκεινται σε φθορές και λεηλασίες από αγνώστους με αποτέλεσμα κάθε τόσο ο ΟΑΕΔ να πληρώνει για να αποκατασταθούν οι ζημιές. Οι δικαιούχοι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη από τους αρμόδιους. Ενώ όλα δείχνουν ότι οι κατοικίες είναι ετοιμοπαράδοτες, δεν υπάρχει καμία επίσημη απάντηση από τον ΟΑΕΔ για το χρόνο παράδοσης. Μετά από τα παραπάνω ερωτάται η κ. Υπουργός: Πότε επιτέλους πρόκειται να παραδοθούν στους δικαιούχους οι κατοικίες τους;”

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ