ΕΛΛΑΔΑ

Στον Άρειο Πάγο οι δήμοι που δεν δίνουν στοιχεία για την αξιολόγηση.

Κ. Μητσοτάκης
Κ. Μητσοτάκης

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα διαβιβάσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλα τα περιστατικά άρνησης εκ μέρους δήμων να πραγματοποιηθούν έλεγχοι για την μετατροπή συμβάσεων υπαλλήλων, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη.

Μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής να μην διενεργηθεί έλεγχος για τους υπαλλήλους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε νέες βολές κατά της Ρένας Δούρου, λέγοντας στο Mega: «Μπορεί κάποιος να εκλεγεί σε θέση ευθύνης και να παραμένει ανεύθυνος».

Σημείωσε, δε, ότι δεν μπορεί να λέει ότι θα μας ταράξει στη νομιμότητα και να μην εφαρμόζει ένα νόμο. «Η νομιμότητα δεν είναι αλά καρτ» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Η Ρένα Δούρου δήλωσε μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου:

«Από την πλευρά της η νέα Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική. Αναλαμβάνει την ευθύνη της εύρυθμης, ως εκ του νόμου οφείλει, λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

»Για αυτό και δίνει εντολή σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να αφορά επιμερισμό ποσοστώσεων ή να συμβάλλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε ένα σύστημα «αξιολόγησης» επιζήμιο για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου και των υπηρεσιών του, σε βάρος της εξυπηρέτησης του πολίτη.

»Εντωμεταξύ, οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε παρανομίες, σε ό,τι μας αφορά, θα ενταθούν. Γιατί όπως σας είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά, εμείς θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ